NÁŠ TÝM


RICCARDO LUCQUE

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

PETR ŠPEJZL
šéfkuchař
+420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

PETR ŠPEJZL

šéfkuchař +420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

ZUZANA KRASNIQI
manažerka resturace
+420 736 442 886, krasniqi@aromi.cz

ZUZANA KRASNIQI

manažerka resturace +420 736 442 886, krasniqi@aromi.cz