Nedělní „Brodetto“

30. srpen 2012

 

Vážení hosté,

Každou neděli sledujte mistrovské dílo našich šéfkuchařů Fabia Polliceho a Radka Hasmana přímo před Vašima očima. Po dobu obědů od 12 do 16 hodin budou připravovat polévku rybářů z italské oblasti Fano - „Brodetto fanese“.

Jedná se o hodně starý recept, jehož základem je ropušnice a dalších 5 až 8 druhů ryb nebo korýšů (krevety, scampi, mušle, treska, sépie, platýz, cicale atd.). Dále se přidává cibule, česnek, víno, rajčata, vinný ocet a petržel.

Tradiční italská polévka se většinou podává s bílým pečivem a je obohacena o čerstvého humra.

Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat tuto jedinečnou nabídku!

Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu info@aromi.cz.

Těšíme se na Vás!

Tým restaurace Aromi