Prague Food Festival

23. květen 2014

Vážení hosté,

italský šéfkuchař Riccardo Lucque ve spolupráci se společností Kenwood pozval do Prahy největší kuchařskou hvězdu, světového šéfkuchaře Morena Cedroniho, držitele dvou michelinských hvězd. Moreno Cedroni bude celé tři dny (23. až 25. 5. 2014) vařit po boku Riccarda Lucqueho a jeho týmu šéfkuchařů z restaurací Aromi a La Finestra, Miroslava Grusze a Tomáše Černého. Prague Food Festival se koná v Míčovně a Královské zahradě Pražského hradu. Každý den doplní kuchařskou show také Flemming Laugesen poutavým seminářem o čokoládě.

A na co se můžete těšit?

Pátek 23.5.

12:30 Moreno Cedroni vaří La seppia a colori

13:30 Tomáš Černý vaří Tagliatelle s králičími ledvinkami

14:30 Moreno Cedroni vaří Ravioli di Carbonara

15:30 Riccardo Lucque vaří Tuňáka s křupavou panzanellou a rajčatovou vodou

16:30 Moreno Cedroni vaří Caponate di Verdure

17:30 Flemming Laugesen – seminář o čokoláde

18:30 Moreno Cedroni vaří Dolce focaccia

19:30 Miroslav Grusz vaří Topinamburové risotto  s uzeným úhořem

 

Sobota 24.5.

12:30 Moreno Cedroni vaří La seppia a colori

13:30 Tomáš Černý vaří Tagliatelle s králičími ledvinkami

14:30 Moreno Cedroni vaří Ravioli di Carbonara

15:30 Riccardo Lucque vaří Tuňáka s křupavou panzanellou a rajčatovou vodou

16:30 Moreno Cedroni vaří Caponate di Verdure

17:30 Flemming Laugesen – seminář o čokoládě

18:30 Moreno Cedroni vaří Dolce focaccia

19:30 Miroslav Grusz vaří Topinamburové risotto s uzeným úhořem

 

Neděle 25.5.

12:30 Moreno Cedroni vaří La seppia a colori

13:30 Riccardo Lucque vaří Tuňáka s křupavou panzanellou a rajčatovou vodou

14:30 Moreno Cedroni vaří Ravioli di Carbonara

15:30 Flemming Laugesen – seminář o čokoládě

16:30 Moreno Cedroni vaří Dolce focaccia

17:30 Flemming Laugesen – seminář o cokoláde

18:30 Moreno Cedroni vaří Dolce focaccia

19:30 Miroslav Grusz vaří Topinamburové risotto  s uzeným úhořem

 

Přijďte se podívat a ochutnat speciality od těch nejlepších šéfkuchařů na Prague Food Festival!

Více o šéfkuchařích se dozvíte v Brožuře připravené společností Kenwood.

Těšíme se na Vás!

S úctou Váš tým restaurace Aromi a Riccardo Lucque