Od 15. února 2017 splníme tajné přání všem těm, kteří podle vůně dobře připraveného espressa trefí do své oblíbené kavárny a také potěšíme mlsouny, jenž dobrý dezert nenechá chladnými. V bistrech La Bottega a také v bistro části restaurace Aromi propojíme tyto dvě skupiny dohromady.

V rámci Mlsné kávy nabízíme každý všední den od 15:00 do 17:00 kávu bez alkoholu a jeden velký nebo dva malé dezerty. Ty připravuje náš italský šéfcukrář Daniel Combi se svým týmem v naší výrobně La Bottega Tusarova. Tuto nabídku můžete využít za cenu 99Kč.

Nabízet vám nebudeme jen tak ledajakou kávu. Do Česka jako jedni z mála dovážíme velmi specifickou italskou espresso směs od mistra ve svém oboru, Gianni Frasiho. Tento pražič kávy pokračuje v tradici svého strýce Giovanni Erbistiho, který kávu pražil ve svém veronském domě už od roku 1947. Gianni a jeho káva vynikají navíc i tím, že skoro jako jediný na světě stále praží svou kávu na otevřeném ohni, přesně tak jak to dělal kdysi jeho strýc a dokonce i na jeho původním vybavení. Rodinná filozofie, které se oba ale drželi a drží zůstává stejná. Vyhýbat se tmavému pražení, aby se zachovala i ty nejjemnější aromata zrn. Gianni si neskutečně zakládá na znalosti původu zrn a jejich získávání. V tomto směru nedělá žádné kompromisy a každý krok přípravy jeho kávy má svůj daný význam a místo.

Ke kávě se vždy hodí něco sladkého a opravdovým profíkem v této oblasti je náš Daniele, který se svým týmem dokáže vykouzlit ty nejdokonalejší italské dezerty. A to nemluvíme jen o klasickém tiramisu, cannoli nebo panna cottě. Parta těchto cukrářů dokáže připravit skvostné dorty na narozeninové oslavy nebo tzv. dolcettini, italskou obdobu našich českých zákusků. Zaujmou vás zajisté i klasické biscotti, anýzové sušenky nebo objemné sněhové pusinky.

Opravdovou italskou pohodu si můžety nyní užít i vy, stačí se zastavit každé odpoledne od pondělí do pátku mezi třetí a pátou na malou chvilku a vychutnat si moment sám pro sebe nebo ve společnosti svých blízkých či přátel.