Jedenáctý listopad, svátek svatého Martina, je tradičně oslavován jako den, kdy se loučíme s podzimem a vítáme nástup zimy. V Aromi jsme sestavili tradiční tříchodové menu, které uvaří šéfkuchař Robert Loos a jeho tým.

Na Svatomartinském menu v Aromi najdete domácí kaldoun, capelleti plněné ragú z husích vnitřností a masa. Hlavní chod bude reprezentovat samozřejmě pečená Svatomartinská husa, červené a bílé zelí, bramborový knedlík s houskou a šoulet. Celé menu budekorunovánou dokonalousladkou tečkou, kterou nemůže být nic jiného než svatomartinský koláč. 

Limitované menu se bude podávat již od pátečního poledne až do nedělního večera 13.11.2016. Cena celého menu je 625 Kč za osobu.

Restaurace přijimá rezervace na telefonu + 420 222 713 222 nebo emailem na info@aromi.cz. Své místo si můžete zamluvit i přes servery Restu a Zomato. 

Zdroj obrázku: www.bbc.co.uk