Vánoce a Silvestr 2015

26. listopad 2015

Vážení hosté,

u příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem naší restaurace Aromi Robertem Loosem připravili Vánoční a Silvestrovské menu. Obě menu byly připraveny z těch nejlepších ingrediencí a kombinují českou a italskou kuchyni.
 
Vánoční menu budeme servírovat na Štědrý den od 18 hodin.

Amuse bouche - Gratinované ústřice

Carpaccio z langustýnek, kaviár Osetra a topinamburové pyré

PINOT BIANCO, Franco Toros, FRIULI 2014, 0,1l

Minestrone s mušlemi svatého Jakuba a krevetami

SAUVIGNON PICOL, Lis Neris, Friuli 2013, 0,1l

Ravioli plněné hovězími líčky, pórek

VALPOLICELLA Classico Superiore Ripasso Sausto, Monte Dall’Ora, VENETO 2011, 0,1l

Na pánvi pečený filet z ryby svatého Petra s telecím brzlíkem, šafránová omáčka, sépiový inkoust

VALTELLINA Superiore Sassella Ris. Stella Retica, AR.PE.PE., LOMBARDIA 2012, 0,1l

Mouse z čokolády Claudia Coralla s mučenkou, mango a teplá čokoládová omáčka

RECIOTO DI SOAVE Col Foscarin, Gini, VENETO 2008, 0,1l

Petit fours / Piccola pasticceria

Cena menu je 1.950 Kč na osobu a 2.950 Kč s vinným párováním.

Užijte si u nás Štědrý den!

 

Poslední večer letošního roku s námi prožijete ve stylu Jamese Bonda 007.

Amuse bouche

PROSECCO di Valdobbiadene Sur Lie, Cosa Coste Piane, Veneto 2014, 0,12l

CASINO ROYALE

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s Foie gras „torchon“, želé ze šampaňského a zauzená pěna

Prosecco di Valdobbiadene San Floriano, Nino Franco, Veneto 2014, 0,12l

FOR YOUR EYES ONLY

Krevetový medailonek, tomatové avokádo, grilovaný salát a syrový losos

SAUVIGNON La Foà, Colterenzio, ALTO ADIGE 2014, 0,1l

MOONRAKER

Saltimboca z mořského ďase, šafránové brambory, mušle a kečup z mořských řas

SASSOCARLO BIANCO Terre a Mano, Fatt. di Bacchereto, MARCHE 2011, 0,1l

GOLDEN EYE

Ravioli plněné vaječným žloutkem a ricotta z buvolího mléka

NEBBIOLO LANGHE, Guiseppe Mascarello, PIEMONTE 2013, 0,1l

LIVE AND LET DIE

Trilogie z telecího masa a topinambur

VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO Riserva, Sanguineto, TOSCANA 2011, 0,1l

SKYFALL

Risotto s vanilkou, restovanými fíky, kakaovými boby a perníkem

VIN SANTO La Sorpresa, Pacina, TOSCANA 2007, 0,05l

GUY CHARLEMAGNE Classic Brut, CHAMPAGNE S.A., 0,12l

Cena menu je 3.450 Kč na osobu a 4.950 Kč s vinným párováním.

Na Vánoce i Silvestra si zarezervujte stůl co nejdříve! Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu info@aromi.cz.
 
Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat sváteční slavnostní menu do naší restaurace. Těšíme se na Vás!
 
Tým restaurace Aromi