SILVESTROVSKÉ MENU


Sušený mořský vlk, řasa Kombu, citronový gel


Makronka z červené řepy, hovězí tatarák, parmazán


Carpaccio z hřebenatek, pikantní rajčatové consommé, granátové jablko


Lanýžová kroketa, bramborový chips
RIESLING MARIENBURG GG FAHRLAY 2011 Clemens Busch *


Dortík se zmrzlinou z foie gras
RIESLING MARIENBURG GG FAHRLAY 2011 Clemens Busch *


Pečený halibut se šafránovým aioli, bazalkovo–bramborové pyré
IL FRAPPATO 2014 Arianna Occhipinti *


Holubí consommé s cappelletti


Sorbet


Steak z telecího hřbetu s morkovou krustou, pyré z fialové mrkve, brambory Anna, sezonní zelenina
BRUNELLO DI MONTALCINO 2012 Castello di Argiano Sesti *


Pralinka z bílé čokolády „Callebaut“, mango a chilli


Pošírovaná hruška s perníkem a sabayonem, skořicová zmrzlina
VIN SANTO LA SORPRESA 2011 Pacina *

Silvestrovské menu bude podáváno pouze 31. 12. 2017. Cena silvestrovského menu je 4 350 Kč. Cena vinného párování je 1 250 Kč.
Rezervujte si své místo na emailu info@aromi.cz. Silvestrovské menu v PDF formátu je dostupné zde.

* Via del vino import