VELIKONOČNÍ MENU

VELIKONOČNÍ MENU

19. - 22.04. 2019

Amuse-​bouche

Křepelčí vejce s lanýžem a bernská omáčka 

Předkrm

Hovězí carpaccio s marinovanými houbami a mladý špenát 
Rosso Valtellina 2016, Arpepe * 

Hlavní chod

Mléčné jehně s raviolami s medvědím česnekem, artyčoky, sušenými rajčaty, s cukrovým hráškem a baby mrkev 
Brunello di Montalcino 2010, Il Paradiso di Manfredi *

Dezert

Oro di Pasqua (dezert s čokoládou, karamelem a piemontskými lískovými oříšky) 
Recioto di Soave col Foscarin 2012, Gini *


Cena celého menu je 1 350Kč. Cena vinného párování je 790Kč.
Pro více informací nás kontaktujte na info@aromi.cz.

* Via del Vino import