TOP restaurace 2014

04. červenec 2014

Vážení hosté,

rádi bychom Vás informovali, že restaurace Aromi byla oceněna v ročence ekonomického magazínu EURO TOP restaurace 2014 šestým místem v kategorii Evropská kuchyně.

Porota ocenila nového šéfkuchaře naší restaurace - Miroslava Grusze, který přišel do Aromi z prestižního hotelu Augustine. Aromi je podle ní restaurací nejvyšší ligy již od svého otevření před osmi lety. Nejvíce doporučovaným se stalo vejce vařené při 63°C s brzlíkem, černým kořenem a sezonními lanýži.

 

O ročence
Prémiové italské minerální vody S. Pellegrino & Acqua Panna jsou patronem vyhlášené mezinárodní ročenky The World 50 Restaurants. V České republice přední kritici vybírají nejlepší restaurace do ročenky S. Pellegrino & Acqua Panna Top restaurace. A ta právě na konci června vyhlásila výsledky pro rok 2014.

Nejlepší podniky včetně naší restaurace Aromi se po roce utkaly o umístění v šestici kategorií: fine dininig, evropská kuchyně, světová kuchyně, česká kuchyně, bary a pivnice. O umístění v top 10 a pořadí na medailových pozicích rozhodovala opět pětičlenná porota složená z milovníků výtečného jídla a pití, kteří byli opakovanými hosty soutěžících podniků.

 

Kategorie: Evropská kuchyně
Kategorii evropská kuchyně ovládlo tentokráte Brno. Nejlepší restaurací zvolili recenzenti brněnský podnik Borgo Agnese, druhá skončila pražská Pasta Fresca, bronz získal další brněnský zástupce Pavillon Restaurant.

Děkujeme za Vaši přízeň.

Tým restaurace Aromi