NÁŠ TÝM
RICCARDO LUCQUE
zakladatel La Collezione
Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.
MARCO GIAMPAOLI
headchef
giampaoli@aromi.cz
PETR JOSKA
general manager
joska@aromi.cz
Petr svou gastronomickou kariéru odstartoval už při škole během praxe v hotelu InterContinental Prague v restauraci Zlatá Praha. Tam zůstal pět let a z původní pozice číšníka se vypracoval až na head sommeliera. Jeho kroky následovaly do skupiny Kolkovna group, kde si poprvé vyzkoušel post manažera restaurace. Své pracovní zkušenosti nadále uplatnil i v hotelech, golfových resortech nebo třeba ve firemních stravovacích zařízeních. Zahraniční zkušenosti získal během svého tříletého pobytu ve Skotsku a také z vlastního podnikání v Bratislavě. Do Aromi nastoupil Petr minulý rok původně jako číšník, nyní jako manažer restaurace.