NÁŠ TÝM


RICCARDO LUCQUE

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

MAREK ADAMEC
general manager
adamec@aromi.cz
+420 773 100 361

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky. Na podzim 2017 se stal generálním manažerem Aromi.

MAREK ADAMEC

general manager adamec@aromi.cz +420 773 100 361

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky. Na podzim 2017 se stal generálním manažerem Aromi.

IVANA LIPOVSKÁ
event manager
lipovska@aromi.cz
+420 739 877 775

IVANA LIPOVSKÁ

event manager lipovska@aromi.cz +420 739 877 775
PETR ŠPEJZL
šéfkuchař
+420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

PETR ŠPEJZL

šéfkuchař +420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

MARTIN LEVÝ
sommelier
+420 736 639 998, levy@aromi.cz

MARTIN LEVÝ

sommelier +420 736 639 998, levy@aromi.cz