NÁŠ TÝM


RICCARDO LUCQUE

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square.
O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.

PETR ŠPEJZL
šéfkuchař
+420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

PETR ŠPEJZL

šéfkuchař +420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

MARTIN LEVÝ
head sommelier
+420 736 639 998, levy@aromi.cz

Martin je původem z Brna a tam také odmaturoval v oboru číšník. Jednou z jeho pracovních zkušenosti v tomto městě byla např. i restaurace sítě La Collezione, Il Mercato. Po krátkém pracovním pobytu na Novém Zélandu Martin pracoval v brněnském Pavillonu. Po přestěhování do Prahy byla jeho kariéra spjata s restauracemi sítě Ambiente - nejprve Pizza Nuova a poté michelinská La Degustation Boheme Bourgoise. Od května 2017 působí jako head sommelier restaurace Aromi. Martin je certifikovaný odborným vzděláním - WSET a The Court of Master Sommeliers.

MARTIN LEVÝ

head sommelier +420 736 639 998, levy@aromi.cz

Martin je původem z Brna a tam také odmaturoval v oboru číšník. Jednou z jeho pracovních zkušenosti v tomto městě byla např. i restaurace sítě La Collezione, Il Mercato. Po krátkém pracovním pobytu na Novém Zélandu Martin pracoval v brněnském Pavillonu. Po přestěhování do Prahy byla jeho kariéra spjata s restauracemi sítě Ambiente - nejprve Pizza Nuova a poté michelinská La Degustation Boheme Bourgoise. Od května 2017 působí jako head sommelier restaurace Aromi. Martin je certifikovaný odborným vzděláním - WSET a The Court of Master Sommeliers.

MAREK ADAMEC
general manager

+420 773 100 808, adamec@aromi.cz

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky. Na podzim 2017 se stal generálním manažerem Aromi.

MAREK ADAMEC

general manager +420 773 100 808, adamec@aromi.cz

Markova kariéra v gastronomii byla předučena rodinnou tradicí. Po absolvování hotelé školy působil Marek v podnicích na Malé Straně. Zkušenosti sbíral také ve Francouzské restauraci v Obecním dome. Nakonec Marek zvolil jako své působiště La Collezione. Přes Bistroteku a Tusarovu se dostal v listopadu 2015 jako manažer do Gastronomiky. Na podzim 2017 se stal generálním manažerem Aromi.

IVANA LIPOVSKÁ
event manager
+420 739 877 775, lipovska@aromi.cz 


 Ivana se v Aromi s pečlivostí stará o všechny eventové záležitosti, přičemž současně studuje Fakultu tělesné výchovy a sportu na Univerzitě Karlově. Během studia získala zkušenosti v gastronomii v provozu restaurací, hotelu i pivovaru, především jako číšnice a recepční. Kromě toho prožila pracovní léto v Pacific Park Santa Monica v Los Angeles a organizačně se podílela na řadě sportovních akcí.

IVANA LIPOVSKÁ

event manager +420 739 877 775, lipovska@aromi.cz

Ivana se v Aromi s pečlivostí stará o všechny eventové záležitosti, přičemž současně studuje Fakultu tělesné výchovy a sportu na Univerzitě Karlově. Během studia získala zkušenosti v gastronomii v provozu restaurací, hotelu i pivovaru, především jako číšnice a recepční. Kromě toho prožila pracovní léto v Pacific Park Santa Monica v Los Angeles a organizačně se podílela na řadě sportovních akcí.