NÁŠ TÝM


RICCARDO LUCQUE

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

PETR ŠPEJZL
šéfkuchař
+420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

PETR ŠPEJZL

šéfkuchař +420 720 201 108, spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef.Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

JAN ŠŤASTNÝ
restaurant manager
+420 733 196 883, stastny@aromi.cz

JAN ŠŤASTNÝ

restaurant manager +420 733 196 883, stastny@aromi.cz
GUILLAUME LAHOURNAT
restaurant manager
+420 702 044 627, lahournat@aromi.cz 

Guillaume, původem z Francie, je v oblasti fine dinningu a sommelierstvi jako ryba ve vodě. Obor vystudoval a poté pracoval pro michelinské restaurace v Monaku a Londýně. V ČR svou kariéru začal v Kampa Group jako hlavní sommelier a poté také jako manager restaurace Salabka.

GUILLAUME LAHOURNAT

restaurant manager +420 702 044 627, lahournat@aromi.cz

Guillaume, původem z Francie, je v oblasti fine dinningu a sommelierstvi jako ryba ve vodě. Obor vystudoval a poté pracoval pro michelinské restaurace v Monaku a Londýně. V ČR svou kariéru začal v Kampa Group jako hlavní sommelier a poté také jako manager restaurace Salabka.

MARTIN LEVÝ
sommelier
+420 736 639 998, levy@aromi.cz

MARTIN LEVÝ

sommelier +420 736 639 998, levy@aromi.cz