NÁŠ TÝM

Riccardo Lucque

RICCARDO LUCQUE

šéfkuchař & majitel

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.

Petr Špejzl

PETR ŠPEJZL

chef

spejzl@aromi.cz

Po dokončení gastronomického vzdělání odstartoval svou kariéru v Česku jako sous chef. Dále následovala v Petrově životě zkušenost s prací v zahraničí, kdy celkem pět let vedl kuchyně hned několika podniků v Irsku. Od roku 2010 po boku michelinského kuchaře Andrea Accordiho pracoval v pražském hotelu Four Seasons.

Martin Levý

PAVEL DVOŘÁČEK

head sommelier

dvoracek@aromi.cz


 

Petr Joska

PETR JOSKA

general manager

joska@aromi.cz

Petr svou gastronomickou kariéru odstartoval už při škole během praxe v hotelu InterContinental Prague v restauraci Zlatá Praha. Tam zůstal pět let a z původní pozice číšníka se vypracoval až na head sommeliera. Jeho kroky následovaly do skupiny Kolkovna group, kde si poprvé vyzkoušel post manažera restaurace. Své pracovní zkušenosti nadále uplatnil i v hotelech, golfových resortech nebo třeba ve firemních stravovacích zařízeních. Zahraniční zkušenosti získal během svého tříletého pobytu ve Skotsku a také z vlastního podnikání v Bratislavě. Do Aromi nastoupil Petr minulý rok původně jako číšník, nyní jako manažer restaurace.

VASYL MALANYAK

manager

malanyak@aromi.cz