VÁNOČNÍ MENU


Kachní rillet v gazpachu z červeného zelí
SOAVE CLASSICO SUP. LA FROSCÀ 2014 Gini *


Tradiční zadělávaná rybí polévka s krutony


Risotto s černým kořenem, prso z perličky, omáčka s tonkou
VALTELLINA SUP. GRUMELLO RISERVA BUON CONSIGLIO 2007 AR.PE.PE. *


Sorbet z řeřichy potoční


Netradiční bramborový salát, mořský vlk po milánsku
CHAMPAGNE ROBERT 2005 Fleury


Smažené tvarohové noky v ovocném coulis, bílá čokoláda
RIESLING AUSLESE FAHRLAY 2009 Clemens Busch *

Vánoční menu bude podáváno pouze 24. 12. 2017. Cena vánočního menu je 1 650 Kč. Cena vinného párování je 1 250 Kč.
Rezervujte si své místo na emailu info@aromi.cz. Vánoční menu ve formátu PDF je dostupné zde.

* Via del vino import