VÁNOČNÍ MENU

Amuse bouche
Parfait z kachních jater
glazé z červeného vína, mražený popcorn z foie gras, višně, maritozzi
Parfait di fegato d’anatra
glassa al vino rosso, popcorn ghiacciato di foie gras, amarena, maritozzi
Sauvignon Blanc, Tiefenbrunner, Alto Adige, Italy
Gratinovaná makrela s krustou z morku
dušený pórek, dashi vývar se šafránem
Sgombro gratinato con crosta di midollo
Porro stufato, brodo dashi allo zafferano
Tortellini s Parmigiano Reggiano zralým 24 měsíců
telecí jus s Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
Tortellini al Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi
Jus di vitello con Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
Soave Foscarino, Inama, Veneto, Italy
Hřbet z daňka
kaštanové pyré, červená řepa, pražená pohanka, omáčka z portského vína Tawny
Filetto di daino
purè di castagne, barbabietola, grano saraceno tostato, salsa al vino Porto Tawny
Brunello di Montalcino, Capanna, Toscana, Italy
N E B O
Kambala
uzený pastinák, černý česnek, černý lanýž, beurre blanc s kaviárem Oscietra
Rombo
rapa di prezzemolo affumicato, aglio nero, tartufo nero, beurre blanc con caviale Oscietra
Barbaresco, Rocche dei 7 Fratelli, Lodali, Piemonte, Italy
Zeppole di San Giuseppe
„Caffè Moretta“
čokoládový piškot, čokoládový mousse s Vecchia Romagna, želé ze Sambucy, kávová zmrzlina
“Caffè Moretta”
pan di Spagna al cioccolato, mousse di cioccolato al Vecchia Romagna, gelatina di Sambuca, gelato al caffè
Moscato d´Asti, Saracco Paolo, Piemonte, Italy
Petit fours
Menu .................................... 3450 Kč / osoba
Vinné párování ............... 1750 Kč / osoba
Nebo můžete provést rezervaci zasláním e-mailu na info@aromi.cz.
Před akcí můžete být vyzváni k zaplacení zálohy.





