VÁNOČNÍ MENU

Amuse bouche


Parfait z kachních jater

glazé z červeného vína, mražený popcorn z foie gras, višně, maritozzi

Parfait di fegato d’anatra

glassa al vino rosso, popcorn ghiacciato di foie gras, amarena, maritozzi

Sauvignon Blanc, Tiefenbrunner, Alto Adige, Italy


Gratinovaná makrela s krustou z morku

dušený pórek, dashi vývar se šafránem

Sgombro gratinato con crosta di midollo

Porro stufato, brodo dashi allo zafferano


Tortellini s Parmigiano Reggiano zralým 24 měsíců

telecí jus s Aceto Balsamico di Modena I.G.P.

Tortellini al Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi

Jus di vitello con Aceto Balsamico di Modena I.G.P.

Soave Foscarino, Inama, Veneto, Italy


Hřbet z daňka

kaštanové pyré, červená řepa, pražená pohanka, omáčka z portského vína Tawny

Filetto di daino

purè di castagne, barbabietola, grano saraceno tostato, salsa al vino Porto Tawny

Brunello di Montalcino, Capanna, Toscana, Italy

N E B O

Kambala

uzený pastinák, černý česnek, černý lanýž, beurre blanc s kaviárem Oscietra

Rombo

rapa di prezzemolo affumicato, aglio nero, tartufo nero, beurre blanc con caviale Oscietra

Barbaresco, Rocche dei 7 Fratelli, Lodali, Piemonte, Italy


Zeppole di San Giuseppe


„Caffè Moretta“

čokoládový piškot, čokoládový mousse s Vecchia Romagna, želé ze Sambucy, kávová zmrzlina

“Caffè Moretta”

pan di Spagna al cioccolato, mousse di cioccolato al Vecchia Romagna, gelatina di Sambuca, gelato al caffè

Moscato d´Asti, Saracco Paolo, Piemonte, Italy


Petit fours


Menu .................................... 3450 Kč / osoba

Vinné párování ............... 1750 Kč / osoba

Nebo můžete provést rezervaci zasláním e-mailu na info@aromi.cz.
Před akcí můžete být vyzváni k zaplacení zálohy.