Vážení hosté,
také v neděli 7. října 2012můžete sledovat mistrovské dílo našeho šéfkuchaře Radka Hasmana přímo před Vašima očima. Od 12 do 16 hodin bude připravovat polévku rybářů z italské oblasti Fano - „Brodetto fanese“.
Jedná se o hodně starý recept, jehož základem je ropušnice a dalších 5 až 8 druhů ryb nebo korýšů (krevety, scampi, mušle, treska, sépie, platýz, cicale atd.). Dále se přidává cibule, česnek, víno, rajčata, vinný ocet a petržel.
Tradiční italská polévka se většinou podává s bílým pečivem a je obohacena o čerstvého humra.
Cena startrové porce je 415Kč a hlavní chod stojí 465Kč.
Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat tuto jedinečnou nabídku!
Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu info@aromi.cz.
Těšíme se na Vás!
Radek Hasman a tým restaurace Aromi