NÁŠ TÝM

Riccardo Lucque

RICCARDO LUCQUE

zakladatel La Collezione

Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega, Amano, Finestrina a škola vaření Laboratorio.

Marco Giampaoli

MARCO GIAMPAOLI

headchef

giampaoli@aromi.cz

Začínal v Aromi jako sous-chef. Dnes vede kuchyni, která má srdce v Itálii a duši v Praze. Marco Giampaoli vnáší do každého jídla energii, vášeň a respekt k surovinám. Vaření je pro něj adrenalin, ale skutečnou odměnou jsou spokojení hosté. Za sebou má stáže v michelinských restauracích po celé Evropě – od Itálie po Londýn – a do Aromi přináší autenticitu i inovaci. Jeho oblíbené jídlo? Klasické spaghetti al pomodoro – jednoduché, poctivé, dokonalé. Přijďte ochutnat, jak chutná Itálie v podání Marca Giampaoli.

Martin Levý

PAVEL DVOŘÁČEK

head sommelier

dvoracek@aromi.cz


 

Petr Joska

PETR JOSKA

general manager

joska@aromi.cz

Petr svou gastronomickou kariéru odstartoval už při škole během praxe v hotelu InterContinental Prague v restauraci Zlatá Praha. Tam zůstal pět let a z původní pozice číšníka se vypracoval až na head sommeliera. Jeho kroky následovaly do skupiny Kolkovna group, kde si poprvé vyzkoušel post manažera restaurace. Své pracovní zkušenosti nadále uplatnil i v hotelech, golfových resortech nebo třeba ve firemních stravovacích zařízeních. Zahraniční zkušenosti získal během svého tříletého pobytu ve Skotsku a také z vlastního podnikání v Bratislavě. Do Aromi nastoupil Petr původně jako číšník, nyní je již 7 let manažer restaurace.