Na více než 30 hektarech a 150 metrech převýšení pěstuje rodina Guerrieri Gonzaga již několik dekád víno, které svým významem přesahuje nejen region, ale i hranice Itálie. Víno San Leonardo je dědicem prastaré tradice Bordeaux blend a směsicí odrůd Cabernet Sauvignon, Carmenère a Merlot. Největší víno San Leonardo 2011 bylo letos zvoleno nejlepším vínem Itálie, při každoročním hlasování odborníků v této anketě.
Degustační večeře ve středu 23.listopadu v Aromi se bude účastnit i majitel vinařství, markýz Anselmo Gonzaga, který představí vína ze svojí produkce, napárována s pečlivě vybranými pokrkmy této degustační večeře.
AMUSE BOUCHE
Topinambur, lardo, krém z kozího sýra
Topinambur, lardo, goat cheese cream
Sauvignon Vette 2015
ANTIPASTO
Studené tomatové consomé, carpaccio z hovězí svíčkové, ančovičky
Cold tomato consomé, beef carpaccio, anchovies
Terre di San Leonardo 2013
PRIMO
Pappardelle, kachní konfit, jedlé kaštany, pecorino
Pappardelle, duck confit, chestnuts, pecorino
San Leonardo 2010
SECONDO
Pečený jelení hřbet, černá kapusta, dýně
Roasted deer loin, black cabbage, pumpkin
San Leonardo 2000
DOLCE
Výběr italských sýrů
Selection of Italian cheeses
San Leonardo 1999
Degustační večeře začíná v 19:30 v privátním salónku restaurace Aromi a cena za jednu osobu je 1 990 Kč.