Vážení hosté,
u příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem naší restaurace Aromi Robertem Loosem připravili Vánoční a Silvestrovské menu. Obě menu byly připraveny z těch nejlepších ingrediencí a kombinují českou a italskou kuchyni.
Vánoční menu budeme servírovat na Štědrý den od 18 hodin.
Amuse bouche - Gratinované ústřice
Carpaccio z langustýnek, kaviár Osetra a topinamburové pyré
PINOT BIANCO, Franco Toros, FRIULI 2014, 0,1l
Minestrone s mušlemi svatého Jakuba a krevetami
SAUVIGNON PICOL, Lis Neris, Friuli 2013, 0,1l
Ravioli plněné hovězími líčky, pórek
VALPOLICELLA Classico Superiore Ripasso Sausto, Monte Dall’Ora, VENETO 2011, 0,1l
Na pánvi pečený filet z ryby svatého Petra s telecím brzlíkem, šafránová omáčka, sépiový inkoust
VALTELLINA Superiore Sassella Ris. Stella Retica, AR.PE.PE., LOMBARDIA 2012, 0,1l
Mouse z čokolády Claudia Coralla s mučenkou, mango a teplá čokoládová omáčka
RECIOTO DI SOAVE Col Foscarin, Gini, VENETO 2008, 0,1l
Petit fours / Piccola pasticceria
Cena menu je 1.950Kč na osobu a 2.950 Kč s vinným párováním.
Užijte si u nás Štědrý den!
Poslední večer letošního roku s námi prožijete ve stylu Jamese Bonda 007.
Amuse bouche
PROSECCO di Valdobbiadene Sur Lie, Cosa Coste Piane, Veneto 2014, 0,12l
CASINO ROYALE
Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s Foie gras „torchon“, želé ze šampaňského a zauzená pěna
Prosecco di Valdobbiadene San Floriano, Nino Franco, Veneto 2014, 0,12l
FOR YOUR EYES ONLY
Krevetový medailonek, tomatové avokádo, grilovaný salát a syrový losos
SAUVIGNON La Foà, Colterenzio, ALTO ADIGE 2014, 0,1l
MOONRAKER
Saltimboca z mořského ďase, šafránové brambory, mušle a kečup z mořských řas
SASSOCARLO BIANCO Terre a Mano, Fatt. di Bacchereto, MARCHE 2011, 0,1l
GOLDEN EYE
Ravioli plněné vaječným žloutkem a ricotta z buvolího mléka
NEBBIOLO LANGHE, Guiseppe Mascarello, PIEMONTE 2013, 0,1l
LIVE AND LET DIE
Trilogie z telecího masa a topinambur
VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO Riserva, Sanguineto, TOSCANA 2011, 0,1l
SKYFALL
Risotto s vanilkou, restovanými fíky, kakaovými boby a perníkem
VIN SANTO La Sorpresa, Pacina, TOSCANA 2007, 0,05l
GUY CHARLEMAGNE Classic Brut, CHAMPAGNE S.A., 0,12l
Cena menu je 3.450Kč na osobu a 4.950 Kč s vinným párováním.
Na Vánoce i Silvestra si zarezervujte stůl co nejdříve! Místa si můžete rezervovat na telefonu 222 713 222 nebo na e-mailu info@aromi.cz.
Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat sváteční slavnostní menu do naší restaurace. Těšíme se na Vás!
Tým restaurace Aromi