NOVINKY

Nedělní „Brodetto“

Přijďte ochutnat tradiční italskou polévku rybářů z okolí Fano – „Brodetto fanese“. Základem je ropušnice a další ryby a korýše.

Nedělní otevřené vaření

Každou neděli můžete sledovat naše šéfkuchaře Radka a Fabia při přípravě menu na téma mořské plody.

Novinky v našem menu

Připravili jsme pro Vás několik novinek v našem menu. Přijďte ochutnat Risotto s čerstvými hříbky a parmesanem Mucca Rossa nebo Salát ze zelených fazolek, panzanella a čerstvá máta.

Otevřené vaření

V neděli 22. 7. 2012 můžete sledovat šéfkuchaře Radka Hasmana při přípravě menu na téma mořské plody.

Nedělní pánev

Každou neděli můžete sledovat mistrovské dílo našeho šéfkuchaře Radka Hasmana přímo před Vašima očima. Již tuto neděli 15. 7. 2012 budeme podávat Risotto s čerstvými hříbky a fondu ze sýru Taleggio.

Nové dezerty v Aromi

Připravili jsme pro Vás zcela nové dezertní menu. Přijďte ochutnat třeba náš salát z broskví a višní s pistáciovým milk shakem nebo naši vanilkovou panna cottu s prosseco sirupem a pošírovanými jahodami. Těšíme se na Vás!

Pecorariho vína v Aromi

Na středu 6. června jsme pro Vás připravili speciální menu u příležitosti prezentace vín z vinařské oblasti Friuli Venezia Giulia od věhlasného vinaře Pierpaola Pecorariho.

Zahrádka otevřena!

Chtěli bychom Vás informovat, že jsme přivítali léto nově otevřenou zahrádkou. Přijďte se k nám podívat a užijte si krásné počasí.

Velikonoce v Aromi

U příležitosti blížících se Velikonoc pro Vás šéfkuchař Radek Hasman připravil speciální nabídku, kterou budeme servírovat během velikonočních svátků v neděli a v pondělí.

NOVÉ MENU

U příležitosti blížícího se jara pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Radkem Hasmanem připravili zcela nové sezónní menu.