The Best of Aromi & La Finestra in Cucina
2. 10. od 17.00

Ve středu 2. října se v Aromi odehraje večer, který budete chtít zažít. Šéfkuchař Aromi Marco Giampaoli a šéfkuchař La Finestra in Cucina Roman  Kintler spojili své talenty a připravili pro vás nezapomenutelné menu, které spojuje to nejlepší z obou restaurací.

Každé sousto, které ochutnáte, je výsledkem jejich společné kreativity a vášně pro vaření. K tomu si užijete vína, která pečlivě vybrali naši sommelieři Pavel Dvořáček z Aromi a Václav Vašek z La Finestra, která skvěle ladí s každým chodem.

Přijďte si užít nejen vynikající jídlo a skvělá vína, ale také přátelskou a pohodovou atmosféru. Těšíme se na vás v Aromi, kde společně s týmem La Finestra vytvoříme večer, který vás určitě nadchne.


MENU 
THE BEST OF AROMI & LA FINESTRA IN CUCINA

Amuse bouche

Caprese 3.0
Humří tartaletka
Brioche, hovězí, foie gras, lanýž

0,12 l CHAMPAGNE GRAND CELLIER PREMIER CRU Vilmart & Cie


Studený předkrm

Piadina, carpaccio z kranase středomořského, cedr, koriandrová majonéza

0,07 l SAUVIGNON BLANC TURMHOF 2021 Tiefenbrunner


Teplý předkrm

Ústřice Pink Diamond na uhlí a Bloody Mary

0,07 l RIESLING RHEINGAU 2023 Eva Fricke


Pasta

Gnocchi plněné hovězí oháňkou, petrželové pyré, lardo, balsamico DOP

0,07 l LANGHE NEBBIOLO 2022 Piero Busso


Ryba

Mořský jazyk, celerový fondan, artyčok, slávky

0,07 l SAINT AUBIN 1ER CRU EN REMILLY 2020 Sylvain Langoureau


Maso

Hovězí ballotine, divoká brokolice, houby

0,07 l BRUNELLO DI MONTALCINO 2019 Capanna


Dezert 

"Monte Bianco", Tahiti vanilka, pekanové ořechy, rybíz

0,05 l RIESLING PETTENHTAL AUSLESE 2011 Gunderloch


Petit fours & káva


Degustační menu ....................... 3450 Kč
Vinné párování ........................... 1 450 Kč