Vážení hosté,
Italský šéfkuchař, majitel restaurace Il Piastrino a držitel prestižní Michelinské hvězdy pan Riccardo Agostini přijíždí do Prahy a do Brna na pozvání svého přítele Riccarda Lucqueho, majitele restaurací Aromi, La Finestra a Il Mercato.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte ochutnat jím připravené speciální menu z čerstvého hovězího masa BUE GRASSO DEL MONTEFELTRO plemene Marchigiana od majitele tradičního italského řeznictví a našeho hlavního dodavatele hovězího masa pana Domenica Celliho.
Speciální menu Riccarda Agostiniho si můžete vychutnat ve středu 6.března 2013 od 19 hodin.
MENU
Šunka Mandolino, sekané hovězí maso s ořechovou vodou a perlami parmazánu a foccacia
Parmice nachová s květákem a balzamikovým octem
Krémová bruschetta s mořským šnekem a fenyklem
Spaghetti s ústřicemi
Ravioli plněné rejnokem s omáčkou carbonara
Pečené kalamáry s bramborovou kaší a lanýži bianchetto
nebo
Pomalu vařená hovězí holubička s krémovým řapíkatým celerem a lanýži
Babá s citronóvým krémem, rumovou zmrzlinou a mátou
Cena menu: 1.650Kč / osoba.
Pro velký zájem o tuto ojedinělou událost jsme uspořádali setkání s Michelinským šéfkuchařem v kuchařské škole Riccarda Lucqueho, Laboratorio Scuola di Cucina, kdy budete moci nahlédnout po pokličku jeho kuchařského umění. V úterý 5. a ve středu 6.března vždy od 10,30 hodin se můžete zúčastnit speciálního obědového menu. Během přípravy budete mít možnost si s Riccardem Agostinim popovídat a uvidíte na vlastní oči techniku přípravy jednotlivých chodů, zejména způsob zpracování čerstvého hovězího masa od Domenica Celliho. Místa si můžete objednat zde.
Buďte našimi hosty a přijďte ochutnat speciální menu Michelinského šéfkuchaře Riccarda Agostiniho do kuchařské školy Riccarda Lucqueho.
Těšíme se na Vás!
Tým restaurace Aromi