NOVINKY

Degustační kurzy vín 2012

Rádi bychom Vás informovali, že jsme připravili seznam degustačních kurzů vín na rok 2012. Poznejte nejlepší vína Itálie v doprovodu našich excelentních sommeliérů a pronikněte spolu s námi do tajů světa vinařů.

Nový obchod je otevřen!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli nový italský obchod La Bottega di Finestra v blízkosti restaurace La Finestra v Platnéřské ulici 11. Přijďte nás navštívit!

Kuchařské kurzy 2012

Seznam kuchařských kurzů na rok 2012 je již připraven. Navštivte s námi některý z italských regionů a nahlédněte třeba do toskánské, neapolské či jihoitalské kuchyně. Zajímají Vás konkrétní pokrmy? Naučte se s námi, jak připravit chutné těstoviny, omáčky, mořské plody a mnoho dalších.

Silvestrovské menu

U příležitosti blížících se svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Radkem Hasmanem připravili Silvestrovské menu.

O svátcích otevřeno

Chtěli bychom Vás informovat, že restaurace je otevřena během vánočních svátků a také na Silvestra a na Nový rok.

Vánoční menu

U příležitosti blížících se vánočních svátků pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Radkem Hasmanem připravili Vánoční a Silvestrovské menu.

Bílé lanýže Lucia Pompiliho

Michelinský šéfkuchař a inovátor Lucio Pompili bude opět hostem v Aromi v úterý 29. 11. Pod jeho taktovkou vznikne speciální menu z bílých lanýžů.

Dárkový katalog 2011

Připravili jsme pro Vás nový Dárkový katalog 2011, který nabízí pestrou škálu dárkových košů, vinných boxů a dárkových poukázek.

Claudio Corallo v Praze

Claudio Corallo, florentinský čokoládový génius, který je považován za jednoho z nejlepších výrobců čokolády na světě, přijíždí do Prahy. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost setkat se s ním osobně a ochutnat jeho vynikající delikatesy v obchodě La Bottega dne 1. listopadu 2011.

První bílé lanýže

Rádi bychom Vás informovali, že od pátku 14. 10. do neděle 16. 10. 2011 budeme v restauraci servírovat několik specialit z prvních bílých lanýžů.