Kroketa z krevet Mazzancolle, salsa cocktail s vodkou, marinovaný celer
FRANCIACORTA BRUT ROSÉ , BERLUCCHI, LOMBARDIA, ITALY
Rocher z telecího tataráku, mořský ježek, pistácie
SAUVIGNON BLANC, TIEFENBRUNNER, ALTO ADIGE, ITALY
Humří bisque, dýně Mantova, čočka beluga, créme fraiche
'Raviolo di mare', rajče Piennolo Vesuvio, kaviár z lososa, šafránová pěna
SOAVE CLASSICO FOSCARINO, INAMA, VENETO, ITALY
Sorbetto s liči a Martini
Jehněčí hřbet, kapusta, foie gras, bramborový fondán, jehněčí jus s jalovcem
BRUNELLO DI MONTALCINO, FANTI, TOSCANA, ITALY
nebo
Smuha královská, petrželové pyré, papriky Senise, zabaione s proseccem a ústřicemi
VERDICCHIO DOMINÉ, CASTELLI DI JESI, MARCHE, ITALY
Růže, ibišek, ricotta
MOSCATO D ASTI, PAOLO SARACCO, PIEMONTE, ITALY
MENU.......................................... 2990 Kč / osoba
VINNÉ PÁROVÁNÍ...................... 1750 Kč / osoba