VALENTÝNSKÉ MENU 14/2  

Kroketa z krevet Mazzancolle, salsa cocktail s vodkou, marinovaný celer

FRANCIACORTA BRUT ROSÉ , BERLUCCHI, LOMBARDIA, ITALY


Rocher z telecího tataráku, mořský ježek, pistácie

SAUVIGNON BLANC, TIEFENBRUNNER, ALTO ADIGE, ITALY


Humří bisque, dýně Mantova, čočka beluga, créme fraiche


'Raviolo di mare', rajče Piennolo Vesuvio, kaviár z lososa, šafránová pěna

SOAVE CLASSICO FOSCARINO, INAMA, VENETO, ITALY


Sorbetto s liči a Martini


Jehněčí hřbet, kapusta, foie gras, bramborový fondán, jehněčí jus s jalovcem

BRUNELLO DI MONTALCINO, FANTI, TOSCANA, ITALY
 

nebo
 

Smuha královská, petrželové pyré, papriky Senise, zabaione s proseccem a ústřicemi

VERDICCHIO DOMINÉ, CASTELLI DI JESI, MARCHE, ITALY


Růže, ibišek, ricotta

MOSCATO D ASTI, PAOLO SARACCO, PIEMONTE, ITALY


MENU.......................................... 2990 Kč / osoba
VINNÉ PÁROVÁNÍ...................... 1750 Kč / osoba