Caviar Week 22. 5. - 27. 5. 

Caviar Week  22. 5. - 27. 5. 

Dopřejte si jedinečný gurmánský zážitek, který tu dlouho nebyl. Šéfkuchař Aromi, Marco Giampaoli vás zve na speciální kaviárové menu.
Ve spolupráci s Caviar club váz zveme do světa čerstvého kaviáru a těch nejčerstvějších ryb a mořských plodů, které v Aromi milujete.

Antipasti 

Ústřice Gillardeau, mignonette pěna, kaviár Da Vinci, pažitkový olej

Pasta 

Tagliolini, trippa di baccalà, cuketový krém, máta, sušený kaviár Lingot

Secondi

Hřbet z tresky, celerová espuma, smažené brambory, omáčka beurre blanc, kaviár Oscietra
 

2200 Kč 
 

Menu doporučuje doplnit sklenkou či rovnou lahví Champagne s jehož výběrem vám poradí náš sommeliér. 

Kaviár, moderní superpotravina nejvyšší kvality, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Těšte se na symfonii chutí u stolu. 

Potěšte své smysly, dopřejte si dostupný luxus.
Žijte tady a teď!