Caviar Week 22. 5. - 27. 5.
Caviar Week 22. 5. - 27. 5.
Dopřejte si jedinečný gurmánský zážitek, který tu dlouho nebyl. Šéfkuchař Aromi, Marco Giampaoli vás zve na speciální kaviárové menu.
Ve spolupráci s Caviar club váz zveme do světa čerstvého kaviáru a těch nejčerstvějších ryb a mořských plodů, které v Aromi milujete.
Antipasti
Ústřice Gillardeau, mignonette pěna, kaviár Da Vinci, pažitkový olej
Pasta
Tagliolini, trippa di baccalà, cuketový krém, máta, sušený kaviár Lingot
Secondi
Hřbet z tresky, celerová espuma, smažené brambory, omáčka beurre blanc, kaviár Oscietra
2200 Kč
Menu doporučuje doplnit sklenkou či rovnou lahví Champagne s jehož výběrem vám poradí náš sommeliér.
Kaviár, moderní superpotravina nejvyšší kvality, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Těšte se na symfonii chutí u stolu.