Se změnou ročního období a sezóny přichází i Aromi s něčím novým. Pro několik nadcházejících týdnů se obměnilo a la cart menu, které opět vytvořil šéfkuchař Robert Loos ve spolupráci s Riccardem Lucque. Co se ovšem nemění je hlavní linka, která se i tentokrát týká ryb a mořských plodů. 

A co si pro vás Aromi připravilo? Menu je jako vždy plné zajímavých kombinací a chutí, např. sezónního ovoce a darů moře.  Milovníkům mořských plodů nabídneme např. marinované krevety, ananasové carpaccio s dresinkem z granátového jablka a chilli nebo grilovanou chobotnici, sépiovo-​cizrnové pyré a piennolo rajčata. 

Na své si přijdou i ti, kteří se zaměřují spíše na maso, těm uděláme radost např. ravioli plněnými kančím ragů s dýňovým pyré a pecorinem či glazírovaným kachním prsem v javorovém sirupu, červeným zelím, fíky a houbový flanem. V menu je přítomný i tak pro podzim typický druh masa jako zvěřina - v tomto případě jelen sika

Zapomenout nesmíme ale na sladkou tečku, která korunuje celé menu. Pověstný la dolce vita si můžete vyzkoušet např. díky pošírované hrušce, lanýži z bílé čokolády, perníkovému koření a hruškovému sorbetu. 

Nové menu můžete ochutnat každý den od 12:00 do 15:00, a ve večerních hodinách pátek až sobota od 17:00 do 23:00 a v neděli od 17:00 do 22:00. 

Restaurace přijimá rezervace na telefonu + 420 222 713 222 nebo emailem na info@aromi.cz. Své místo si můžete zamluvit i přes servery Restu a Zomato. 

Těšíme se na vaši návštěvu a doufáme, že se vám nové menu bude líbit.