Jako každý rok, i letošní Silvestr oslavíme v Aromi tématicky. Přeneseme vás do francouzské metropole, kde vznikl v roce 1889 vznikl jeden z nejslavnějších kabaretních klubů, Moulin Rouge. V rytmu kankánu a tance se ponese celý večer, při kterém vám tým šéfkuchaře Roberta Loose nabídne několikachové degustační menu, sestavené z čerstvých mořských plodů či stařeného masa. Sommeliéři restaurace Aromi také pečlivě napárovali italská vína, která budou podávána ke každému z chodů. Atmosféru celého večera jistě zpříjemní živá hudba a celé Aromi, které se na jeden večer změní ve slavný pařížský klub. 

 

AMUSE BOUCHE

Salát z kraba královského s quinoou a mangem
Insalata di gambero, quinoa e mango
ANISOS, Eugenio Rosi, TRENTINO 2013

 

ANTIPASTI

Terina z foie gras s karamelizovanými jablky Granny Smith a brioška
Terrina di foie gras, mela caramellata Granny Smith e brioche
TREBBIANO D’ABRUZZO, Emidio Pepe, ABRUZZO 2014

 

PRIMI

Pošírované vejce s jedlým zlatem azimní zeleninu v estragonovém vyývaru
Uovo d’oro in camicia e verdure di stagione preparate in brodo di dragoncello
PASSOBIANCO, Passopisciaro, SICILIA 2014

 

RISOTTO

Sépiové rizoto s treskou a parmesánovou emulzí
Risotto al nero di seppia, merluzzo ed emulsione di parmigiano
VALTELLINA Superiore Grumello Ris.Buonconsiglio, AR.PE.PE., LOMBARDIA 2007

 

SECONDI

Na pánvi pečená telecí svíčková s grilovaným římským salátem a zázvorovou mrkví
Lombo di vitello arrosto con la sua salsa, insalatina romana grigliata e carote allo zenzero
GRANATO, Elisabetta Foradori, TRENTINO 2011

 

DOLCE

Minestrone ze zimního ovoce a perník
Minestrone di frutti d’inverno, pan di zenzero
 

FORMAGGIO

Výběr italských sýrů a fíkové chutney
Variazione di formaggi italiani e chutney di fichi
ALEATICO Passito, Massa Vecchia, TOSCANA 2013

 

Cena silvestrovského menu pro jednu osobu je 3 750Kč, menu společně s napárovanými víny bude stát 4 950Kč.
Svoji účast si můžete zajistit prostřednictvím rezervace na emailu info@aromi.cz a vyplněním registračního formuláře.