Láká vás prožít gastronomický zážitek a jednou vyzkoušet, jaké to je, když celou štědrovečerní tabuli za vás připraví někdo jiný? V Aromi si můžete sednou k vyzdobenému stolu a sváteční večer prožít bez starostí a shonu. Riccardo Lucque ve spolupráci s šéfkuchařem Robertem Loosem připravili unikátní vánoční menu, které nabízí alternativu k tradiční smažené rybě a salátu. Podávat se bude 24. prosince 2016 od 17:00. Celé menu je napárováno s italskými víny dle výběru našich sommeliérů.
Amuse bouche
*
Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s lanýžem a celerovým salátem
Carpaccio di capesante al tartufo e insalata di sedano
PINOT GRIGIO, Hartmann Donà, ALTO-ADIGE 2015
*
Silný vývar z kachny s tortelloni plněnými kachním masem, zauzená červená cibulka
Tortelloni ripieni e brodo di anatra, cipolla rossa affumicata
DINAVOLINO, Denavolo, EMILIA-ROMAGNA 2014
*
Spaghetti ze syrového tuňáka s bagna couda omáčkou a pistáciemi
Spaghetti al tonno crudo, bagna càuda e pistacchi
SP68 BIANCO, Arianna Occhipinti, SICILIA 2015
*
Hovězí Chianina steak s krevetou v tempuře, šafránovo-bramborovou kaší a omáčkou z pečeného česneku
Bistecca chianina surf and turf con tempura di gamberi, puré di patate al parmigiano e salsa càuddi aglio grigliato
ROSSO DI MONTALCINO, Castello di Argiano Sesti, TOSCANA 2013
*
Karamelizovaná Babá s jedlými kaštany a lesním ovocem
Babà caramellato, castagne e frutti di bosco
RECIOTO di Soave COL FOSCARIN, Gini, VENETO 2010
Cena celého menu pro jednu osobu činí 1 950 Kč na osobu. Cena celého menu s napárovanámi víny je 2 950 Kč za osobu.
Svoji účast si můžete zajistit prostřednictvím rezervace na emailu info@aromi.cz, na telefonním čísle +420 222 713 222 či osobně u personálu