VELKÉ LEDNOVÉ NOVINKY V AROMI

Rok 2017 je za námi. Byl to jeden z těch přelomových. Šéfkuchařem se stal Petr Špejzl, na pozici generálního manažera přišel z La Bottega Gastronomica Marek Adamec a obměnilo se i složení personálu.

Vychutnali jsme si sezonu bílého a zeleného chřestu, léto strávili na naší zahrádce a v listopadu jsme vám nabídli exkluzivní lanýžové menu. Konec roku jsme oslavili tradičně, s degustačním vánočním menu a silvestrovským večírkem ve stylu Pomády.

Zajímá vás, jaké velké změny se budou dít v Aromi v roce 2018? Čtěte dál!

NOVÉ À LA CARTE MENU

Aromi je založeno na kvalitě a původu surovin, ze kterých připravujeme pokrmy na našem menu. To obměníma i na začátku ledna. Zůstalo v něm několik stálic, jelikož jste si je vy, zákazníci velmi oblíbili.
Z léta a podzimu např. sicilské krevety v syrové úpravě nebo další bestseller, ricottové gnocchi se solenou treskou Baccalá a praženými mandlemi.

Přibyli také nováčci a my doufáme, že si je zamilujete stejně jako my a že i tato jídla se stanou vašimi oblíbenci. Doporučit můžeme např. topinamburové risotto se zauzeným úhořem a konfitovaným topinamburem nebo supreme z perličky s arašídovou kaší, omáčkou z černého piva a bramborové spaghetti.

REKONSTRUKCE INTERIÉRU AROMI


Naší misí je kromě autentické italské kuchyně přinášet i zážitek z návštěvy restaurace. A k tomu patří i příjemný interiér. Po dvou letech na náměstí Míru jsme se rozhodli, že interiér zaslouží menší facelift. Od 14. ledna do 20. ledna 2018 budeme interiér rekonstruovat a z tohoto důvodu bude celá restaurace uzavřena. Ale pokud budete mít chuť na pravou Itálii, nabízíme alternativu v podobě
La Bottega Gastronomica u žižkovské věže nebo holešovické La Bottega Tusarova.

NOVÉ EVENTY V BISTRO ČÁSTI


S novým rokem přichází i čas novoročních předsevzetí. Pokud je jedno z nich najít toho pravého partnera či partnerku, pak vás potěší zpráva, že v lednu
a únoru bude Aromi v přední bistro části pořádat spolu se Singles in Prague večírky pro nazadané. Součástí bude welcome drink (italské Prosecco), výběr studených antipasti ve formě bufetu. Připraven je i doprovodný program v podobě tomboly. První večírek pro nezadané se uskuteční již 11. ledna 2018.