NOVINKY

Neděle s Brodettem

Přijďte ochutnat v neděli 7. 10. tradiční italskou polévku rybářů z okolí Fano – „Brodetto fanese“. Základem je ropušnice a další ryby a korýše.

Aromi získala 1. místo

Naše restaurace byla oceněna v letošní ročence ekonomického magazínu EURO Top restaurace prvním místem v kategorii Evropská kuchyně. Děkujeme!

Kachní dny v Aromi

Přijďte ochutnat naše speciální menu připravené šéfkuchařem Radkem Hasmanem. Kachní menu si můžete dopřát až do konce září.

Nedělní „Brodetto“

Přijďte ochutnat tradiční italskou polévku rybářů z okolí Fano – „Brodetto fanese“. Základem je ropušnice a další ryby a korýše.

Nedělní otevřené vaření

Každou neděli můžete sledovat naše šéfkuchaře Radka a Fabia při přípravě menu na téma mořské plody.

Novinky v našem menu

Připravili jsme pro Vás několik novinek v našem menu. Přijďte ochutnat Risotto s čerstvými hříbky a parmesanem Mucca Rossa nebo Salát ze zelených fazolek, panzanella a čerstvá máta.

Otevřené vaření

V neděli 22. 7. 2012 můžete sledovat šéfkuchaře Radka Hasmana při přípravě menu na téma mořské plody.

Nedělní pánev

Každou neděli můžete sledovat mistrovské dílo našeho šéfkuchaře Radka Hasmana přímo před Vašima očima. Již tuto neděli 15. 7. 2012 budeme podávat Risotto s čerstvými hříbky a fondu ze sýru Taleggio.

Nové dezerty v Aromi

Připravili jsme pro Vás zcela nové dezertní menu. Přijďte ochutnat třeba náš salát z broskví a višní s pistáciovým milk shakem nebo naši vanilkovou panna cottu s prosseco sirupem a pošírovanými jahodami. Těšíme se na Vás!

Pecorariho vína v Aromi

Na středu 6. června jsme pro Vás připravili speciální menu u příležitosti prezentace vín z vinařské oblasti Friuli Venezia Giulia od věhlasného vinaře Pierpaola Pecorariho.