Pracovat na sobě, zlepšovat se a posouvat se dál. To jsou hlavní premisy, které nás každé roční období vedou k tomu, že pro vás připravujeme nové sezónní menu. Tentokrát ho má na starost náš nový šéfkuchař Petr Špejzl. Spolupracoval na něm s kreativním šéfkuchařem La Collezione, Radkem Hasmanem a Riccardem Lucque a vzniklo tak svěží jarní menu, které se stále drží základní idei restaurace Aromi - nabízet ty nejlepší pokrmy z čerstvých surovin, ryb a mořských plodů.

Nezapomínáme v něm ani na milovníky masa, které tak potěší například jehněčí hřbet nebo telecí krk „Porchetta“. Naopak rybám vládne tentokrát treska, ať už zauzená s s ragú z bílých fazolí Cannellini, nebo solená s ricottovými gnocchi.

Samozřejmostí jsou pak tradiční italská jídla jako ricottové gnocchi, risotto či čerstvá pasta. Celé menu je korunováno lahodnými dezerty, z nichž vyčnívá například zázvorová Panna Cotta s mango-chilli omáčkou a marinovaným mangem nebo pečený ananas s karamelovým pragem a sorbetem ze žluté řepy. 

Nové jarní menu má v Aromi premiéru právě teď a užít si ho můžete po několik následujících měsíců. Za ideou a přípravou nového menu stojí nový šéfkuchař Petr Špejzl, který v Aromi pracuje již od roku 2013. Jeho dřívější pracovní zkušenosti zahrnují hotely sítě Four Seasons v Praze (spolu s šéfkuchařem Andreou Accordi) či v americkém Houstonu. Své kuchařské umění si Petr Špejzl zdokonaloval i na svých pracovních stážích v Irsku. 

Přijďte ochutnat nové menu do restaurace Aromi, budeme se těšit na vaši návštěvu.