S klesajícími teplotami převlékáme v Aromi naše menu do zimního kabátu. V něm získávají prostor sezónní suroviny, které jsou právě v té nejlepší kondici i sytější kombinace, po kterých v zimě naše tělo volá. Nové menu sestavil náš kuchařský tým, v čele s šéfkuchařem Petrem Špejzlem i s ohledem na vaše oblíbené letní a podzimní stálice, které v menu zůstaly.

I nadále si tak můžete pochutnat na sicilských krevetách v syrové úpravě, hovězích žebrech se zauzenou bramborovou kaší nebo na grilované chobotnici s fregolou a peperonatou. Stejně tak můžete objednat osvědčené dezerty v čele s oblíbeným čokoládovým fondantem s omáčkou z bílé čokolády a kokosovou zmrzlinou.

Hovězí tatárák s temperovanými žloutky a lanýži vystřídala v novém menu zemitější kombinace tataráku s grilovaným morkem, majonézou z balsamikového octa a bruschettou z chlebu Altamura. Polévky doplnil sametový dýňový krém s marinovanou dýní v zábavné kombinaci s javorovou panna cottou. Milovníkům těstovin doporučujeme rigatoni s ragú z domácí horské klobásky s marinovanou baby řepou a karotkou.Z masových pokrmů musíme vyzvednout supreme z perličky s omáčkou z černého piva s jalovcem. Celý pokrm doplnila arašídová kaše a bramborové spaghetti.

Přijďte si vybrat svého favorita z naší nové nabídky. Nové menu spouštíme 21. 1. 2018.
Budeme se těšit! Své místo si již teď můžeme rezervovat na emailu info@aromi.cz.