NOVINKY

Otevřené vaření

V neděli 22. 7. 2012 můžete sledovat šéfkuchaře Radka Hasmana při přípravě menu na téma mořské plody.

Nedělní pánev

Každou neděli můžete sledovat mistrovské dílo našeho šéfkuchaře Radka Hasmana přímo před Vašima očima. Již tuto neděli 15. 7. 2012 budeme podávat Risotto s čerstvými hříbky a fondu ze sýru Taleggio.

Nové dezerty v Aromi

Připravili jsme pro Vás zcela nové dezertní menu. Přijďte ochutnat třeba náš salát z broskví a višní s pistáciovým milk shakem nebo naši vanilkovou panna cottu s prosseco sirupem a pošírovanými jahodami. Těšíme se na Vás!

Pecorariho vína v Aromi

Na středu 6. června jsme pro Vás připravili speciální menu u příležitosti prezentace vín z vinařské oblasti Friuli Venezia Giulia od věhlasného vinaře Pierpaola Pecorariho.

Zahrádka otevřena!

Chtěli bychom Vás informovat, že jsme přivítali léto nově otevřenou zahrádkou. Přijďte se k nám podívat a užijte si krásné počasí.

Velikonoce v Aromi

U příležitosti blížících se Velikonoc pro Vás šéfkuchař Radek Hasman připravil speciální nabídku, kterou budeme servírovat během velikonočních svátků v neděli a v pondělí.

NOVÉ MENU

U příležitosti blížícího se jara pro Vás šéfkuchař a majitel restaurace Riccardo Lucque ve spolupráci se šéfkuchařem Radkem Hasmanem připravili zcela nové sezónní menu.

Degustační kurzy vín 2012

Rádi bychom Vás informovali, že jsme připravili seznam degustačních kurzů vín na rok 2012. Poznejte nejlepší vína Itálie v doprovodu našich excelentních sommeliérů a pronikněte spolu s námi do tajů světa vinařů.

Nový obchod je otevřen!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli nový italský obchod La Bottega di Finestra v blízkosti restaurace La Finestra v Platnéřské ulici 11. Přijďte nás navštívit!

Kuchařské kurzy 2012

Seznam kuchařských kurzů na rok 2012 je již připraven. Navštivte s námi některý z italských regionů a nahlédněte třeba do toskánské, neapolské či jihoitalské kuchyně. Zajímají Vás konkrétní pokrmy? Naučte se s námi, jak připravit chutné těstoviny, omáčky, mořské plody a mnoho dalších.